Om os

Hvordan det hele begyndte

I efteråret 2017 begyndte Mikael at importere egne vine fra Italien og Spanien. På det tidspunkt var der tale om et rent hobbyprojekt, men han besluttede hurtigt at tage skridtet fuldt ud og åbne et sted med fokus på vin, tapas og god service. Drømmen var, at det skulle ligge et sted, hvor der kom en masse glade mennesker.

Da familien allerede havde en ferielejlighed i Blåvand, var valget ikke svært. I efteråret 2019 dukkede den helt rigtige beliggenhed op i hjertet af byen, og da nedlukningen af landet sluttede i maj 2020, kunne vi endelig slå dørene op. Vi begyndte med vin og tapas serveret fra vores lillebitte køkken, men siden er der sket en del. Allerede i 2021 fik vi mulighed for at udvide, og det betød, at vi fik plads til både en take away-afdeling for mad og vin samt et større køkken – og et fuldt menukort, som vi løbende udvikler på.

Carsten J
Carsten J
08/10/2021
Hr. Lægger tappas og et udsøgt vinkort. Utrolig høfligt personale som udstråler passion for deres arbejde. Et sted vi klart vil anbefale og kommer igen, når turen går til Blåvand. Blev anbefalet dette sted af venner, som et sted man skal besøge og dette var ingen fejl.
Stefan Z
Stefan Z
06/10/2021
Lækkert Og Rart Wine & Delights er helt kan helt klart anbefales. Servicen er hurtig og helt i top klasse og maden er skøn. Man kan med det samme smage kvaliteten for råvarer såvel som for det arbejde der bliver udført i køkkenet klart det bedste måltid jeg har fået i blåvand og kommer gerne igen.
Anders Buch S
Anders Buch S
05/10/2021
Absolut i top på service og kvalitet ! Lækkert sted, lækker mad og drikkevarer - og der er også noget for ungerne! Alt sammen til fornuftige priser…
Anja L
Anja L
05/10/2021
Fantastisk atmosfære og top service Et must når man besøger Blåvand. Fremragende vine og cocktails samt lækker mad. Man føler sig straks utrolig velkommen når man bliver mødt af personalet.
valekj2
valekj2
04/10/2021
Bedste sted i blåvand Simpelthen intet mindre end fantastisk. Et godt sted hvor man kan smage at tingene er lavet fra bunden. Samtidig et godt alternativt til alt det fastfood og premade mad man ellers finder i byen. Til dette fik vi intet mindre end fantastik betjening. Vi kommer helt sikkert igen
EsmeTH e
EsmeTH e
30/09/2021
Et sted der skal besøges når man er i blåvand Super lækker mad - vin- drinks- og en utrolig god stemning. Betjening var i top👍 Et sted jeg med flere helt klart kommer igen .
Mette C
Mette C
30/09/2021
Et besøg værd!! Man kan ikke besøge Blåvand, foruden et besøg ved Wine & Delights. Lækker indretning, god stemning, sublim tapas og ikke mindst fantastisk betjening. Vi kommer hellere end gerne tilbage når vi er på de kanter.
Peter N
Peter N
30/09/2021
Aftenshygge Vi havde en skøn september aften på den hyggelige udendørs terrasse. God vin og lidt frisktappet øl blev nydt sammen med den inspirerende tapas. Tak for god servering - lige i skabet. Vi kommer igen med hele familien snart!
Wanderer106631
Wanderer106631
29/09/2021
Lækkert sted Skøn mad, stort udvalg i øl, vin og spiritus. Fantastisk betjening. Absolut et besøg værd, uanset om det er til et måltid eller en drink.
Klaus Lund
Klaus Lund
29/09/2021
Lækker spiested i Blåvand Hos Wine & Delights får du både tapas og andre lækre retter. Deres store vinkort viser en passion for vin og tilhørende mad. Helt sikkert et sted vi gerne besøger igen. Vi var 4 personer og alle nød aftenen til fulde

Bliv informeret!

Vil du have nyheder, tilbud, opskrifter og tips om vin direkte i din indbakke cirka en gang om ugen, så skriv dig op til vores nyhedsbrev her. 

Vi lover, at vi ikke spammer … 

Bliv informeret!

Vil du have nyheder, tilbud, opskrifter og tips om vin direkte i din indbakke cirka en gang om ugen, så skriv dig op til vores nyhedsbrev her. 

Vi lover, at vi ikke spammer …