Rødvin, Spanien

FLOR DE PINGUS 2016

Topvin fra vinmager Peter Sisseck. Fyldig, intens smag med god balance. Noter af solbær, lakrids og egetræ. Fra producenten Dominio de Pingus. Ribera del Duero-distriktet. Produceret på Tempranillo-druer.

MARQUES DE MURRITA RESERVA

Intens og velafbalanceret rødvin fra et af Rioja-distriktets bedste vinhuse, Marques de Murrieta. Intens og elegant smag af bær, vanilje og krydderier, fin balance og silkebløde tanniner. Fuld krop. Lagret på franske og amerikanske egefade. Produceret på Tempranillo-druer.

LUIS CAÑAS CRIANZA

Ung og fed rødvin lagret 12–14 måneder på amerikanske og franske fade. Blød og frugtig smag, frodige tanniner og en frisk syrlighed. Fra vinhuset Luis Cañas i Rioja. Produceret på Tempranillo-druer.

PROTOS ROBLE

Spansk vin med masser af saft og kraft. Rig og fløjlsblød smag med modne tanniner og en elegant eftersmag med et strejf af karamel. Lagret 6 måneder på egefade. Fra vinhuset Protos i Ribera del Duero. Produceret på Tempranillo-druer.

MATARILE CABERNET SAUVIGNON

Skøn og frugtig rødvin med en intens aroma af røde frugter og en let krydret eftersmag. Fra vinhuset Bodegas Carlos Valero i Somontano. Produceret på druer af Cabernet Sauvignon, Merlot og Syrah.

VINA REAL CRIANZA

Rund og velafbalanceret rødvin med medium-fuld krop og en smag af mørke bær. Lagret 12 måneder på egefade. Fra vinhuset Vina Real i Rioja. Produceret på druer af Tempranillo, Garnacha, Graciano og Mazuela.

CUNE CRIANZA

Elegant og livlig vin med velafbalanceret syrlighed og et krydret efterspil. Medium-fuld krop. Lagret minimum 12 måneder på egefade. Fra producenten CVNE i Rioja. Produceret på druer af Tempranillo, Garnacha og Mazuelo.

ORIGIUM RED

Frisk og smagfuld rødvin fra spanske San Valero. Produceret i Cariñena på Garnacha-druer.

Bliv informeret!

Vil du have nyheder, tilbud, opskrifter og tips om vin direkte i din indbakke cirka en gang om ugen, så skriv dig op til vores nyhedsbrev her. 

Vi lover, at vi ikke spammer … 

Bliv informeret!

Vil du have nyheder, tilbud, opskrifter og tips om vin direkte i din indbakke cirka en gang om ugen, så skriv dig op til vores nyhedsbrev her. 

Vi lover, at vi ikke spammer …