Rødvin, Italien

BRUNELLO MONTALCINO DOCG

Intens og elegant Brunello. Fuld krop. Alkoholprocent 14,5 %. 36 måneders lagring på egefade og 12 måneder på flaske. Fra det anerkendte Pietroso-vinhus i Brunello di Montalcino. Produceret på Sangiovese-druer.

BAROLO SERRALUNGA DOCG

Frisk og elegant rødvin med god balance mellem syre og tanniner. Fuld krop. Alkoholprocent 14,5%. Lagret 24 måneder på egefade. Fra det anerkendte vinhus Pira i Piemonte. Produceret på Nebbiolo-druer.

AMARONE DELLA VALPOLICELLA

Kraftig og velsmagende Amarone med fuld krop og en alkoholprocent på 16%. Lagret 36 måneder på små og mellemstore fade, 10 måneder på flaske. Fra det anerkendte vinhus Venturini i Valpolicella. Produceret på druer af Corvina, Rondinella og Molinara.

QUERCETO CHIANTI CLASSICO RISERVA (GALLO NERO)

Veldefineret vin, som har vundet en række medaljer og anerkendelser. Elegante tanniner og vedvarende finish. Lagret 12 måneder på egefad. Fra vinhuset Querceto beliggende i Greve in Chianti. Hovedsageligt produceret på druer af Sangiovese.

MONTEROTONDO CHIANTI CLASSICO – ØKOLOGISK

Rund og velafbalanceret smag af røde frugter. Lagret 24 måneder på stål og egefade. Fra den lille familieejede vingård Monterotondo i Toscana. Hovedsageligt produceret på druer af Sangiovese.

RIPASSO SEMONTE ALTO

Rund og blød smag af mørke, søde bær. Moderat syre. Lagret 12 måneder på fad. Fra Venturini i Valpolicella. Produceret på Corvina, Rondinella og Molinara.

VALPOLICELLA SUPERIORE

Smagfuld og kraftig rødvin med smag af mørke bær og eg. Medium-fuld krop. Fra Venturini i Valpolicella. Produceret på druer af Corvina, Rondinella og Molinara.

ALTO PASSO ZINFANDEL

Frugtig italiensk rødvin med god fylde. Fra det italienske Puglia-distrikt. Produceret på Primitivo-druer.

Bliv informeret!

Vil du have nyheder, tilbud, opskrifter og tips om vin direkte i din indbakke cirka en gang om ugen, så skriv dig op til vores nyhedsbrev her. 

Vi lover, at vi ikke spammer … 

Bliv informeret!

Vil du have nyheder, tilbud, opskrifter og tips om vin direkte i din indbakke cirka en gang om ugen, så skriv dig op til vores nyhedsbrev her. 

Vi lover, at vi ikke spammer …