BOBLER, HVIDVIN & ROSÉVIN HELE FLASKER

WHISPERING ANGELS

Verdens pt. populæreste rosévin. Frisk, silkeblød og cremet. Fra Château d’Esclans i Provence. Produceret på Grenache, Cinsault, Rolle, Syrah og Tibouren.

CHÂTEAU DE FESLES

Halvtør rosévin med fin, afstemt sødme og forfriskende syre. Fra vinhuset Château de Fesles i Loire-distriktet. Produceret på druerne Grolleau og Gamay.

MONTEROTONDO ROSADO – ØKOLOGISK

Frisk og tør rosé med balanceret frugtsmag. Fra den lille familieejede vingård Monterotondo. Fra Gaiole i Toscana. Produceret på druer af Sangiovese.

ROSÉ LERIVE FRIZZANTE

Frugtig rosévin med god balance og en smule sødme. Let mousserende. Fra vinhuset LeRive i Veneto. Produceret på Raboso-druer.

ENATE ROSADO

Livlig rosévin med en fyldig og kraftig smag. Vinder af en række medaljer. Produceret af vinhuset Enate i Somontano på druer af Cabernet Sauvignon. ”With the soul of a white wine and the body of a red wine.”

VINA REAL ROSADO

Frisk rosévin med smag af sommerfrugter. Fra vinhuset Vina Real i Rioja. Produceret på druer af Viura og Tempranillo.

CASTILLO DUCAY

Let rosévin med strejf af jordbær. Guldmedaljevinder ved Mondial du Rosé 2019. Fra den spanske vinproducent San Valero i Cariñena. Produceret på Garnacha-druer.

RIFFEL – ØKOLOGISK

Tør og frisk hvidvin fra vinhuset Weingut Riffel i Rheinhessen. Vinder af Mundus Vini Nordic sølvmedalje. Produceret på Riesling-druer.

SCWEDHELM

Tør og frisk hvidvin fra vinhuset Schwedhelm i Pfalz. Produceret på druer af Müller-Thurgau.

URBAN RIESLING

Letdrikkelig hvidvin fra vinhuset Nik Weis i Mosel. Produceret på druer af Riesling.

Bliv informeret!

Vil du have nyheder, tilbud, opskrifter og tips om vin direkte i din indbakke cirka en gang om ugen, så skriv dig op til vores nyhedsbrev her. 

Vi lover, at vi ikke spammer … 

Bliv informeret!

Vil du have nyheder, tilbud, opskrifter og tips om vin direkte i din indbakke cirka en gang om ugen, så skriv dig op til vores nyhedsbrev her. 

Vi lover, at vi ikke spammer …